Skip to main content

Samen op ontdekkingsreis…

Individuele emotionele begeleiding op maat

Samen gaan we op zoek naar wat jij nodig hebt. Moe en uitgeput? Kom leren hoe je je energie kunt beschermen en gebruiken! HSP & overprikkeld? Laat me je helpen je bewust te worden en door middel van counseling het leven met hooggevoeligheid/hoogsensitiviteit makkelijker en leuker te maken en een belemmering om te turnen in een positieve eigenschap. Sterker nog: ik laat je de kracht van je gevoeligheid ontdekken!

Ik ga met je mee op ontdekkingsreis in jouw innerlijke belevingswereld! Hieruit ontstaan de meest waardevolle inzichten die je de rest van je leven verder helpen.

Ben je niet zo’n prater of is jouw kind niet zo’n prater? Wellicht dat een Reiki behandeling of Breathwork sessie ruimte kan bieden!

Kind / Jongere

Is je kind snel overprikkeld? Piekert het veel? Zijn faalangst en onzekerheid aan de orde van de dag? Voelt je kind zich vaak niet begrepen? Lopen de emoties regelmatig hoog op? Heeft hij/zij herhaaldelijk buikpijn of hoofdpijn? Trekt je zoon of dochter zich vaak terug? Ben je de verbinding met je kind kwijt? Maak je je als ouder zorgen om je kind en zou je niets liever willen dan je kind helpen? Bij De Krachtbron zijn jullie op de juiste plek.

Je kind houdt soms wel tien ballen in de lucht. Tel hierbij op wat het allemaal moet leren en onthouden. Dat is veel. De aan-knop doet het wel, maar waar zit de pauzeknop? Door middel van Mindfulness en Visualisatie oefeningen help ik je zoon of dochter deze knop te vinden. Even op adem komen en accepteren dat het leven soms niet leuk of cool is.

Ouders

Kinderen zijn onze spiegels. Ze laten ons zien wie wij zijn, maar vaak ook wie we nog NIET zijn. Soms vertoont een kind gedrag waarmee we als ouders niet weten wat te doen. Dit kan gaan van slapeloosheid, driftbuien, faalangst, tot zelfs lichamelijke klachten die herhaaldelijk terugkomen. Vaak kunnen wij als ouders een puzzelstukje (of meerdere) leggen in de oplossing.

We bekijken tijdens deze sessie waar jouw pijn of hulpvraag zit en wat er speelt. Je mag ook rustig alles vertellen wat er in jouw hoofd omgaat. Samen gaan we zien wat er dan letterlijk nodig is. Dit, door het eventueel visueel te maken met materialen of met oefeningen…
…Zodat jij naar buiten stapt met jouw innerlijke kompas weer in JOUW hand.

‘Verbind met jezelf om te kunnen verbinden met je kind.’

Volwassene

“En dan blijk je ineens zelf het missende puzzelstukje te zijn.”

Je leert door je eigen verantwoordelijkheid te nemen jezelf nog beter kennen. Ik ben van mening , hoe beter (en sneller) we onszelf kennen, hoe sneller we de signalen van ons lichaam oppikken en hoe sneller we kunnen schakelen als er iets misgaat of niet lekker loopt.

Door het bewust worden van je eigen kracht, bewust worden van je eigen keuzes, kan je makkelijker invloed uitoefenen op hoe dingen gaan in je binnenwereld en buitenwereld.

Ga ontdekken wie je werkelijk bent, wat je VOELT en hoe je over komt. Sta stil bij wat je van jezelf verwacht..wie je van jezelf moet zijn. Leer naar jezelf kijken met compassie vanuit je eigen waarheid, je kennis en ervaringen. Ervaar hoe verlichtend het voelt om los te laten. Ontdek je triggers en de mooie kanten van jezelf.

Kortom: leer jezelf begrijpen, accepteren en begrenzen.

‘Je kunt je overal druk om maken. Je kunt het ook niet doen.’