Skip to main content

Samen op ontdekkingsreis

Individuele emotionele begeleiding op maat.

Emotionele begeleiding op maat

Wil jij blijvend van je fysieke en mentale klachten af door je emotionele blokkades aan te pakken? Wil je meer rust kunnen ervaren en genieten van de kleine dingen? Ben jij iemand die het graag goed wil doen op alle fronten, de lat hoog legt, controledrang de lead neemt en je daardoor in je hoofd leeft? Wil je graag aan de slag met belemmerende gedachten? Zijn je acties niet in overeenstemming met wat je eigenlijk wilt en lukt het je maar niet daar verandering in aan te brengen? Of val je steeds weer terug in je oude patroon van piekeren en onrust?

Wat het ook is, het kan zoveel vrijheid geven om met jezelf aan de slag te gaan. En niet omdat het moet van anderen, maar omdat JIJ het zelf wil. Als je kunt voelen wat jij diep van binnen wilt en daarnaar kunt gaan handelen gaat je bewustzijn groeien. Samen gaan we op zoek naar wat jij nodig hebt. Ik ga met je mee op ontdekkingsreis in jouw innerlijke belevingswereld. Hieruit ontstaan de meest waardevolle inzichten die je de rest van je leven verder helpen.

Ben je niet zo’n prater of is jouw kind niet zo’n prater? Wellicht dat een Energetische (Reiki) behandeling ruimte kan bieden.

Volwassene

“En dan blijk je ineens zelf het missende puzzelstukje te zijn.”

Je leert door je eigen verantwoordelijkheid te nemen jezelf nog beter kennen. Hoe beter (en sneller) we onszelf kennen, hoe sneller we de signalen van ons lichaam oppikken en hoe sneller we kunnen schakelen als er iets misgaat of niet lekker loopt.

Door het bewust worden van je eigen kracht, bewust worden van je eigen keuzes, kan je makkelijker invloed uitoefenen op hoe dingen gaan in je binnenwereld en buitenwereld.

Ga ontdekken wie je werkelijk bent, wat je VOELT en hoe je over komt. Sta stil bij wat je van jezelf verwacht..wie je van jezelf moet zijn. Leer naar jezelf kijken met compassie vanuit je eigen waarheid, je kennis en ervaringen. Ervaar hoe verlichtend het voelt om los te laten. Ontdek je triggers en de mooie kanten van jezelf. Kortom: leer jezelf begrijpen, accepteren en begrenzen.

Blijf je in bepaalde gedragspatronen of emoties hangen? Het kan zomaar zijn dat je als beschermingsmechanisme jezelf onbewust aan het saboteren bent.

‘Je kunt je overal druk om maken. Je kunt het ook niet doen.’

Kind / Jongere

Is je kind snel overprikkeld? Piekert het veel? Zijn faalangst en onzekerheid aan de orde van de dag? Voelt je kind zich vaak niet begrepen? Lopen de emoties regelmatig hoog op? Heeft hij/zij herhaaldelijk buikpijn of hoofdpijn? Trekt je zoon of dochter zich vaak terug? Ben je de verbinding met je kind kwijt? Maak je je als ouder zorgen om je kind en zou je niets liever willen dan je kind helpen? Bij De Krachtbron zijn jullie op de juiste plek.

Je kind houdt soms wel tien ballen in de lucht. Tel hierbij op wat het allemaal moet leren en onthouden. Dat is veel. De aan-knop doet het wel, maar waar zit de pauzeknop? Door middel van simpele oefeningen help ik je zoon of dochter deze knop te vinden. Even op adem komen en accepteren dat het leven soms niet leuk of cool is.

Ouders

Kinderen zijn onze spiegels. Ze laten ons zien wie wij zijn, maar vaak ook wie we nog NIET zijn. Soms vertoont een kind gedrag waarmee we als ouders niet weten wat te doen. Dit kan gaan van slapeloosheid, driftbuien, faalangst, tot zelfs lichamelijke klachten die herhaaldelijk terugkomen. Vaak kunnen wij als ouders een puzzelstukje (of meerdere) leggen in de oplossing.

We bekijken tijdens deze sessie waar jouw pijn of hulpvraag zit en wat er speelt. Je mag ook rustig alles vertellen wat er in jouw hoofd omgaat. Samen gaan we zien wat er dan nodig is.
…Zodat jij naar buiten stapt met jouw innerlijke kompas weer in JOUW hand.

‘Verbind met jezelf om te kunnen verbinden met je kind.’