Skip to main content

Reiki - Energie heling

Niet zo’n prater | Ik wil meer rust in mijn lichaam | Ik heb zo’n chaos in mijn hoofd | ik ben moe | ik wil meer focus | mijn immuunsysteem is zwak | ik voel zoveel onrust | hsp | weinig energie | mijn kind is angstig | stress | ik onderdruk mijn emoties | oude patronen loslaten lukt me niet | ik voel geen verbinding met mijn kind | mijn intuïtie is zwak | ik heb lichamelijke ongemakken | ik voel zoveel | ik voel me zo anders….

Wat is het dat jou hier brengt?

Steeds meer werk ik met kinderen, jongeren, volwassenen en ouders zoals jij en begeleid ik ze op een persoonlijke manier om met de juiste inzichten zichzelf nog beter te leren begrijpen. Dit doe ik niet enkel meer met praten en gebruik van materiaal.

Alleen door te VOELEN, te ervaren en zónder woorden te communiceren om iets in beweging te krijgen is ook een geweldige manier van begeleiding. Dat kan dmv een Reiki energie behandeling.

De grootste krachtbron in het leven… ben je zelf!

Dit zijn onder andere de effecten van reiki:

  • Het helpt ontspannen & stress verminderen
  • Verlichting van pijn & versnelling van genezing
  • Beter slapen, minder moe & meer focus
  • Het helpt onderdrukte emoties vrij te laten komen
  • Versterkt de verbinding met jezelf en je intuïtie/gevoel
  • Afvoeren van gifstoffen & versterking van je immuunsysteem
  • Het helpt bij het losbreken van oude patronen die je niet dienen
  • Ofwel een perfecte methode ter ondersteuning van je healing proces
  • Creëert nieuwe energie
  • Helpt je te gronden zodat je je steviger en sterker voelt.

Reiki energie behandeling

Voel je je niet lekker in je vel? Uit balans? Of ben je de verbinding met jezelf kwijt? Als dat het geval is kan dat klachten geven op de verschillende niveaus (denk aan hoofdpijn, stress, buikpijn etc.) Reiki pakt de oorzaak aan. Het ondersteunt je op 4 niveaus en helpt je om weer in balans te komen.

Ik werk met Reiki op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Het werkt ook op de organen en emoties. Reiki stroomt naar de plek waar het nodig is. Het ondersteunt en versnelt het zelfhelend vermogen dat ieder van ons bezit. Als botten breken, is het niet het gips dat zorgt voor heling, maar het eigen systeem. Ons systeem bepaalt zelf hoe genezing plaatsvindt en wat er op dat moment voor nodig is. Als we ons stoten wat doen we dan? We leggen automatisch onze hand op de zere plek.

Ons systeem maakt gebruik van de levensenergie om te kunnen leven, functioneren en in balans te zijn.

Reiki is een Japanse healing methode en bestaat uit de woorden Rei en KI.
Rei–> universeel (het is er overal en op elk moment, een bewustzijn)
KI –> levensenergie (vitaliteitsenergie dat leven geeft).

Met andere woorden betekent Reiki levensenergie; energie van de universele bron of het energieveld waarin we leven. Dit kan geactiveerd worden tijdens een healing. Energie wordt ook wel Ki (Japans), Chi (Chinees) genoemd.

Wil je een Reiki energie behandeling ervaren? Boek dan een behandeling bij mij.

I feel you…en help je graag!

Boek een behandeling

Contact

Iedereen heeft een uniek karakter en bij elk karakter hoort een andere aanpak. Daarom biedt De Krachtbron altijd ondersteuning op maat. Het plan ontvouwt zich gaandeweg.

Heb je vragen? Wil jij, jouw kind of puber met mij gaan deep soul diven? Benieuwd naar hoe verlichtend een energie behandeling van Reiki voor jouw of je kind kan voelen? Je mag met mij contact opnemen op een manier die voor jou het fijnst aanvoelt. Ik probeer binnen 2 dagen te antwoorden.

E-mail: info@dekrachtbrondeurne.nl
Telefoon: 06-15964960
WhatsApp: 06-15964960