Skip to main content

Energie werk - REIKI

Niet zo’n prater | Ik wil meer rust in mijn lichaam | Ik heb zo’n chaos in mijn hoofd | ik ben moe | ik wil meer focus | mijn immuunsysteem is zwak | ik voel zoveel onrust | hsp | weinig energie | mijn kind is angstig | stress | ik onderdruk mijn emoties | oude patronen loslaten lukt me niet | ik voel geen verbinding met mijn kind | mijn intuïtie is zwak | ik heb lichamelijke ongemakken | ik voel zoveel | ik voel me zo anders….

Wat is het dat jou hier brengt?

Vanuit een Holistische visie, gericht op innerlijke groei, bewustwording, zelfliefde en het transformeren van stress, trauma, angst & emoties begeleid ik volwassenen, kinderen, jongeren en ouders naar meer innerlijke rust en verbinding met zichzelf.

‘Uit je hoofd, terug in je lijf’.

Verdieping, ontspanning & nieuwe energie!

Dit zijn onder andere de effecten van reiki:

  • Het helpt ontspannen & stress verminderen
  • Verlichting van pijn & versnelling van genezing
  • Beter slapen, minder moe & meer focus
  • Het helpt onderdrukte emoties vrij te laten komen
  • Versterkt de verbinding met jezelf en je intuïtie/gevoel
  • Afvoeren van gifstoffen & versterking van je immuunsysteem
  • Ofwel een perfecte methode ter ondersteuning van je healing proces
  • Creëert nieuwe energie
  • Helpt je te gronden zodat je je steviger en sterker voelt.

Reiki energie behandeling

Wil je een Reiki energie behandeling ervaren? Boek dan een behandeling bij mij. Je hebt keuze uit verschillende mogelijkheden.

Energetische vertaalslag dmv Reiki release, alle leeftijden. 
Fysieke & mentale klachten? Pak emotionele blokkades aan! Deze behandeling/consult duurt ongeveer 60 minuten. Het is diepgaand energiewerk aangevuld met het opsporen van verstoringen in het energiesysteem. Let op! Je komt niet om te horen wat je graag wíl horen, maar je ontvangt wat je nodig hebt om te horen. Je onderbewuste heeft al je antwoorden. Aangevuld met bloesemremedies ter ondersteuning.

Energetische Reiki  behandeling volwassenen, vanaf 13 jaar
Deze reiki behandeling duurt ongeveer 60 minuten. Het is energiewerk aangevuld met het uitpendelen van de energiepunten, klankschalen en/of bloesemremedies ter ondersteuning. Vaak steden we tijdens dit consult ook aandacht aan de adem en leer je te ontspannen dmv de adem. Doormiddel van makkelijke ademhalings-technieken kun je je uitgeputte of ontregelde zenuwstelsel tot rust brengen en resetten. Dit consult duurt ongeveer 60 minuten.

Energetische Reiki kind behandeling vanaf 0 tm 12 jaar
Deze reiki behandeling is geschikt voor babytjes, (kleine) kinderen tot en met 12 jaar en duurt ongeveer 20 a 30 minuten. Het is energiewerk aangevuld met het evt uitpendelen van de energiepunten en bloesemremedies ter ondersteuning.

Moxa behandeling vanaf 8 jaar
Tijdens dit consult gebruiken we de effectieve werking van Moxa evt in combinatie met Reiki. Moxa is bijvoetkruid dat geperst wordt als een stick en waarvan de warmte op verschillende manieren in de meridianen (energiebanen) gebracht wordt. Waarbij helpend? Chronische klachten, hernia, nek- schouder, knie & rugklachten, menstuatieklachten, spijsverteringsklachten, verstuikingen, blessures en kneuzingen, duizeligheid, slaapproblemen, slijmbeursontsteking, buikpijn, tenniselleboog en meer. Dit consult duurt ongeveer 60 minuten.

Regressie Reiki therapy
Deze moderne vorm van regressietherapie in combinatie met Reiki is een therapievorm waarbij je onder lichte trance toegang krijgt tot je onderbewustzijn. Je maakt dan contact met de oorzaak van jouw mentale, lichamelijke of emotionele klachten. Je geest is er volledig bij, waardoor je de juiste inzichten krijgt waarom je deed wat je deed en daardoor dichter bij je essentie komt. Regressie therapy is mega effectief omdat je de oorzaak aanpakt en niet aan symptoombestrijding doet. Zo transformeer je zelf jouw probleem. Het werkt door op lange termijn, waardoor je kunt gaan leven vanuit je hart in verbinding met jezelf.

Regressie Reiki therapy is geschikt voor iedereen die verantwoordelijkheid wil nemen voor zijn/haar eigen persoonlijke ontwikkeling en groei. En dieper inzichten wil krijgen op emotioneel, lichamelijk en mentaal niveau om je algemeen welzijn te verbeteren. Als je je beperkende overtuigingen of trauma heelt, voel je je lichter en geef je dit energetisch ook door aan je eigen kinderen. We pakken je probleem/klacht vanuit een holistisch perspectief aan bij de kern voor blijvend resultaat. Niet eindeloos praten over, maar vanuit het onderbewustzijn voor de juiste inzichten en integratie in jouw leven.

‘Het is bijzonder om te ervaren dat je lichaam en onderbewustzijn nooit liegen, maar je hoofd soms wel.’

Vind je het lastig om een keuze te maken? I feel you…en help je graag!

Voel je je niet lekker in je vel of onrustig? Uit balans? Of ben je de verbinding met jezelf kwijt? Als dat het geval is kan dat klachten geven op de verschillende niveaus (denk aan hoofdpijn, stress, buikpijn etc.) Reiki pakt de oorzaak aan. Het ondersteunt je en helpt je om weer in balans te komen.

Ik werk met Reiki op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau. Het werkt ook op de organen en emoties. Reiki stroomt naar de plek waar het nodig is. Het ondersteunt en versnelt het zelfhelend vermogen dat ieder van ons bezit. Als botten breken, is het niet het gips dat zorgt voor heling, maar het eigen systeem. Ons systeem bepaalt zelf hoe genezing plaatsvindt en wat er op dat moment voor nodig is. Als we ons stoten wat doen we dan? We leggen automatisch onze hand op de zere plek.

Ons systeem maakt gebruik van de levensenergie om te kunnen leven, functioneren en in balans te zijn.

Reiki is een Japanse healing methode en bestaat uit de woorden Rei en KI.
Rei–> universeel (het is er overal en op elk moment, een bewustzijn)
KI –> levensenergie (vitaliteitsenergie dat leven geeft).

‘Healing is the end of conflict with yourself.’

Boek een behandeling

Contact

We hebben allemaal een uniek karakter en bij elk karakter hoort een andere aanpak. Daarom biedt De Krachtbron altijd ondersteuning op maat. Het plan ontvouwt zich gaandeweg.

Heb je vragen? Ben je benieuwd naar hoe verlichtend een energie behandeling met Reiki voor jou (of je kind) kan voelen of ben je nieuwschierig naar antwoorden die in jouw onderbewuste liggen opgeslagen?  Je mag met mij contact opnemen op een manier die voor jou het fijnst aanvoelt. Ik probeer binnen 2 dagen te antwoorden.

E-mail: info@dekrachtbrondeurne.nl
Telefoon: 06-15964960
WhatsApp: 06-15964960