Skip to main content

Marly Berkers

Ervaringsdeskundige

Mijn naam is Marly Berkers, HSP emotioneel begeleider vanuit een Holistische visie, Reiki Master en Traumarelease Breathwork facilitator. Ik heb me oa ook laten scholen in Innerlijk kind werk, systemische werk en het diploma tot Holistisch therapeut is zo goed als behaald. De puurste vorm om in het leven te staan, is voor mij toch wel om mezelf en ook anderen écht te begrijpen. Door de jaren heen heeft zelfcompassie mij geleerd dat ik niks hoef weg te duwen, of te fixen. Ik laat me niet overspoelen door mijn emoties, en overspoel mijn emoties juist met veel liefde. Er is zoveel dat je binnenin jezelf kunt loslaten ipv de buitenwereld de schuld geven…

Wat je nodig hebt zit in jou ♥️

Ik ben een voeler. Top op de dag van vandaag altijd geweest. Mijn verfijnde intuïtie en hooggevoeligheid maken dat mijn zintuigen altijd op scherp staan en ik daardoor de wereld als mega intens ervaar. Het was als kind zijnde een grote klus om mijn stresslevels binnen de perken te houden. Ik voelde zoveel! En mijn onderbuik vertelde me ook zoveel! Na een jarenlange zoektocht heb ik balans gevonden. Ik vertrouw mijn innerlijke kompas en ik vertrouw mijn visie. Mijn vermogen om mijn aandacht van angst naar liefde te verplaatsen is gegroeid en bepaald mede de kwaliteit van mijn leven. Ik ben waar mijn aandacht is. Ik train mijn bewustzijn in het hier en nu. Ik kan loslaten wat mij niet dient. Ik kan alles transformeren wat binnen in mij speelt..wat ervoor zorgt dat ik mijn energie bescherm. Met een open mind, en een open hart, ga ik nieuwe avonturen tegemoet. Mijn ervaring, mijn intuïtie en mijn kennis vormen samen een onmiskenbare match, waardoor jij en/of je kind bij mij in goede handen zijn.

“Met heel veel liefde, help ik jou met groeien, bouwen en vanuit het hart leren luisteren en reageren. Ik laat je voelen, zien en ervaren waar je staat en wat je nodig hebt. Ik maak graag gebruik van eigen kracht conferentie, waarbij we samen bekijken welke steun helpend is. Vanuit mijn holistische kennis, visie en ervaring gaan we samen op zoek naar de achterliggende oorzaak van dat waar het echt om gaat. Een oorzaak, of de kern van het verhaal, die vaak in een heel andere hoek blijkt te liggen dan gedacht. Onverwerkte stukken en emoties uit het verleden, gedragspatronen en/of overlevingsmechanismen die je aangeleerd hebt op het moment dat ze jou dienden, maar die nu niet meer van dienst zijn, spelen daarbij vaak een grote rol. Ik help jou deze oorzaak op te sporten zodat je het kunt gaan doorvoelen, aankijken en oplossen op dit dieper liggende niveau om zo de obstakels die jij ervaart in dit moment te verminderen. Tijdens verschillende behandelingen zul je stukje bij beetje spanning die (onbewust) is opgeslagen loslaten. Dat voelt wellicht een beetje eng en onbekend, maar ook heel bevrijdend en verlichtend.

Vanuit een Holistische visie werk ik complementair (aanvullend) en ondersteunend. Bij ernstige klachten/ziekten is het ten alle tijden raadzaam een reguliere arts te bezoeken voor een diagnose of behandeling van ziekte.
Holistische therapie is een volwaardige vorm van therapie. Je hebt hiervoor geen verwijzing van een arts nodig. Ook is Holistische therapie prima te combineren met de reguliere zorg- en therapievormen ” – Marly

Al vanalles geprobeerd om je beter te voelen? Ga loslaten