Skip to main content

Reiki Masterclass

Ontdek de kracht van REIKI & check in with yourself!
Inwijding, theorie & praktijkervaring

Maak ruimte voor nieuwe, pure energie!

Wil jij leren hoe je zelf de Reiki energie door je lijf kan laten stromen en jezelf Reiki kunt geven? En wil jij weten hoe je met je eigen energie en energie van anderen die jij aanvoelt/oppikt  kan omgaan? Dan ben je hier op de juiste plek.

Down-to-earth en praktisch volgens een holistische visie. Het belooft een zeer intense en mooie ervaring te worden waarbij we niet denken maar VOELEN!!

Geef je lichaam een boost en verbeter je gezondheid door het zelf-herstellend vermogen van je lichaam te besturen. Pak chaos in je hoofd aan en laat opgekropte gevoelens los!

Als je eenmaal toegang hebt gekregen tot deze energie, kun je het zo vaak je wilt en wanneer je wilt toepassen. Een leven lang plezier!

De grootste krachtbron in het leven… ben je zelf!

Stap in een wereld van innerlijke balans en rust met deze MASTERCLASSES, een unieke gelegenheid om diep inzicht te krijgen in de kunst van energetisch helen, bewustzijn en transformeren. Helen = het innerlijk conflict stoppen met jezelf.

Of je nu nieuw bent in de wereld van Reiki of je kennis wilt verdiepen, deze ervaring biedt een perfecte balans tussen leren, ontdekken en zelf praktisch ervaren.

Reiki is een eeuwenoude techniek waarbij je werkt met de energie KI d.m.v. handoplegging. Reiki ondersteund meerdere processen in ons lichaam en is daarom een aanvulling op jouw dagelijkse leven.

  • ontspanning en innerlijke rust
  • herstel
  • mentaal meer in balans
  • meer bewustwording

Reiki Masterclass

Keuze uit:

Reiki I
Reiki II
Reiki III
Reiki Trainer/Teacher

Wat kun je verwachten?

Inwijdingen in de Reiki-Energie en de daarbij horende symbolen.

Laat jezelf onderdompelen in de zuivere stroom van Reiki-Energie, voel de krachtige energie door je stromen en maak verbinding met een tijdloze, oude traditie. Het is mogelijk om de inwijdingen te ontvangen voor Reiki I, Reiki II en eventueel de Mastergraad. De energie die je ontvangt en doorgeeft wordt in elke opvolgende Masterclass sterker.

Diepgaand Onderwijs.
Begrijp de essentie en filosofie van Reiki.
Leer over energie, energiestromen en hoe je vertrouwen kunt krijgen in jouw eigen kracht.

Hands-On Beoefening.
Stap voor stap word je begeleid in de kunst van Reiki-handelingen. Ontdek hoe je je handen kunt positioneren, energie kunt sturen en blokkades kunt leren opheffen. Je krijgt de gelegenheid om de handelingen te oefenen onder deskundige begeleiding zodat je direct aan de slag kan gaan.

Tijd voor Zelfreflectie.
Na het afronden van elke Masterclass ontvang je een certificaat als erkenning van je deelname.

Ik kijk ernaar uit je te mogen verwelkomen.

Een Reiki Masterclass is ook te boeken voor bedrijven en instellingen. Voor meer informatie neem contact op met [email protected]